DİMES'ten Yeni Reklam Serisi

DİMES’in gençleri dinleyerek hazırladığı keyfi katlayan ürünleri için gençlere onların dünyasından seslendiği yeni reklam filmleri TV ve dijital mecralarda yayına girdi.

DİMES’in gençleri dinleyerek hazırladığı keyfi katlayan ürünleri için gençlere onların dünyasından seslendiği yeni reklam filmleri TV ve dijital mecralarda yayına girdi.

DİMES, gençlerin dinamizmini ürünlerine ve iletişime yansıtmaya devam ediyor. Genç tüketicilerine, onların beklediği meyve odaklı lezzetleri sunan DİMES’in, gençlerin dünyasını ön plana çıkaran hazırladığı 3 yeni reklam filmi, TV’de ve dijital mecralarda yayına girdi.

Reklam filmleri, tüketici testlerinde özellikle genç hedef kitlenin beklentilerinde en üst sıralarda çıkan DİMEStrend tatları Ekşi Elma, Karpuz Çilek ve yepyeni lezzet Kavun Ananas için hazırlandı. Reklam filmleri, Reklamania Creative ve bünyesindeki prodüksiyon ajansı CO/OP İstanbul’un imzasını taşıyor.

Genç tüketicileriyle güçlü bir bağa sahip olduklarını söyleyen DİMES Yurtiçi Pazarlama Grup Müdürü Merve Keten, “Tüketicilerimizle yakın olmak, onlarla diyalog kurmak ve hayata başka bakmak, markamızın ruhunda var. Genç tüketicilerimizle çok yakın bir İletişim içerisindeyiz. Ekşi Elma ve Karpuz Çilek, özellikle genç tüketicilere yönelik tat araştırmalarımızda gördüğümüz yüksek beklentilerden yola çıkarak sunduğumuz, keyfi katlayan ürünler. Bu lezzetlere, yine gençlere yönelik tüketici ve tat testlerimizde yüksek performans gösteren Kavun Ananas’ı da ekledik. Bu ürünlerimizle genç tüketicilerimiz, çilek ya da karpuz, kavun ya da ananas gibi bir lezzeti seçip, diğerinden vazgeçmek yerine, hem o lezzeti hem de diğerini seçerek lezzeti katlayabiliyor” dedi.

DİMES’in gençlerle onların dünyasında, onların diliyle iletişim kurmaya önem verdiğini vurgulayan Merve Keten, “Yeni reklam filmlerimiz de gençlerin dünyasında geçiyor. Gençleri arasındaki en popüler sosyal medya ve dijital sosyalleşme akımlardan biriyle başlayan filmlerimiz, onların kendi hayatlarında kendi keyiflerini katladıkları anlardan görüntülerle devam ediyor” şeklinde konuştu.


 


Künye

Reklamveren: DİMES
Reklamveren Yetkilileri: Duygu Süleymanoğlu, Merve Keten, Ezgi Özyıldırım, Eren Saydan, Ceren Aksel, Helin Oran
Reklam Ajansı: Reklamania Creative
Ajans Başkanı & Yaratıcı Yönetmen: Yalkın Yel
Müşteri İlişkileri Direktörü: Simge Hekimgil
Müşteri İlişkileri Ekip: Esra Kuşcugil, Selcan Arslan
Grafik Tasarım: Koray Cengiz, Muhammed Atalan
Yönetmen: Derya Mansur
Yapım Şirketi: CO/OP İstanbul
Yapımcı: Hakan Fıçıcı, Fatoş Eda Arı
Görüntü Yönetmeni: Arınç Arısoy
Yönetmen Yardımcısı: Batu Erol
Reji Ekibi: Ladin Esen
Post Prodüksiyon: Roots Post Prodüksiyon
Kurgu: Özkan Aksular
Prodüksiyon: Ercan Koçer, Kıvanç Ergin
Kostüm Tasarımı: Yağmur Ergül
Sanat Yönetmeni: Cansu Türkeli
Işık Şefi: Bilal Tanrıver
Set Amiri: Veysi Balta
Sualtı Kamera Operatörü: Çetin Şeker
Makyaj: Ceren Kuşkapan
Müzik: MRF



 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER