Friends in PR'dan Sektöre Merhaba

Farklı bir çalışma modeliyle halkla ilişkiler ve iletişimi dönüştüren ve daha ulaşılabilir hâle getiren yeni ajans, müşterilerine hem Türkiye’de hem yurt dışında hizmet sunuyor.

Farklı bir çalışma modeliyle halkla ilişkiler ve iletişimi dönüştüren ve daha ulaşılabilir hâle getiren yeni ajans, müşterilerine hem Türkiye’de hem yurt dışında hizmet sunuyor.

Türkiye ve dünya genelinde iletişim çözümleri sunan halkla ilişkiler şirketi Friends in PR, bugün açıldı. Dinamik ve esnek yapısıyla iletişim çözümleri için farklı bir yaklaşım sunan ajans, projenin niteliği ve büyüklüğüne göre doğru uzmanları bir araya getiriyor.

Geleneksel halkla ilişkiler ve iletişim hizmetlerinin yanında video prodüksiyon, görsel tasarım ve dijital medyaya yönelik hizmetler de sunan Friends in PR; sabit bir ekiple çalışmak yerine ihtiyaca yönelik profesyonelleri toplayan bir yapıya sahip. Müşterilerinin hedeflerine uygun kadroyu hızlıca kuran Friends in PR; hızlı, erişilebilir ve veri̇mli̇ çözümler sunan bir hizmet vaadediyor. Ajans ayrıca bu yapısı sayesinde kari̇yerleri̇nde daha esnek ve özgür olmak isteyen sektör profesyonellerine de yeni bir alan açıyor.

“Yurtdışında çalışma yapan yerel firmalar için de hizmet sunuyoruz”

Uluslararası iş ve projelerde yer aldığı zamanlarda farklı kültür ve ülkelerde şahit olduğu deneyimi Türkiye'de faaliyete dökmek isteyen ajansın kurucusu Aylin Nazlıcan, girişimi hakkında şunları söyledi: “Yaşam ve çalışma şekli son birkaç yılda önemli ölçüde değişti. İnsanlar kalıplaşmış çalışma yöntemlerinden kurtulmak ve becerilerini mevcut yaşam tarzlarına uyacak şekilde göstermek istiyor. İletişim konusunda destek arayanlar da mevcut manzaraya uygun, erişilebilir ve verimli çözümler arıyor. Friends in PR olarak tam bu iki talebe cevap vermeyi hedefliyoruz. Sadece Türkiye odaklı çalışmıyoruz. Türkiye dışında çalışmalar yapan ve iletişim desteği arayan firmalar için de yurtdışı bağlantılarıyla en doğru ve verimli çözümleri sunmayı hedefliyoruz.

Uzaktan ve esnek çalışma kavramlarına odaklanan Nazlıcan, uzun süre Avrupa’da çeşitli firma ve ajanslarda çalıştı. Farklı ülke ve firmalardan edindiği bilgilerle global standartlar doğrultusunda daha dinamik, modern ve ulaşılabilir hizmetler sunmak amacıyla bu ajansı kurdu.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER