HD İskender’den Bizi Birleştiren Lezzet Yolculuğu

Geleneksel iskender lezzetini yaklaşık 30 yıldır ulaşılabilir fiyatlarla misafirlerine sunan HD İskender Ramazan ayına özel reklam filmini yayınladı. HD İskender, 2024 yılında Türkiye’deki büyümesine devam edecek.

Geleneksel iskender lezzetini yaklaşık 30 yıldır ulaşılabilir fiyatlarla misafirlerine sunan HD İskender Ramazan ayına özel reklam filmini yayınladı. HD İskender, 2024 yılında Türkiye’deki büyümesine devam edecek.

1995’ten bu yana geleneksel iskender lezzetini ulaşılabilir fiyatlarla misafirlerine sunan HD İskender, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı reklam filminde bizi birleştiren birlik, beraberlik, dostluk ve paylaşma değerlerine dikkat çekiyor.


Ramazan ayına özel olarak hazırlanan reklam kampanyasıyla ilgili görüşlerini aktaran HD İskender Pazarlama Müdürü Ebru Melis Özhan, markanın sahip olduğu yaklaşık 30 yıllık mirası ve geleneksel iskender lezzetini yeni misafir profilini de dikkate alarak geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Özhan, “İskender, yüz yıllardır bu toprakların lezzeti. Bununla birlikte yemek yemenin hepimiz için sosyalleşmek anlamına geldiğini de biliyoruz. Böylesine geleneksel bir lezzeti, tüm misafirperverliğimizle hazırlamak, en keyifli sofralara vesile olmak, sağlıklı, doyurucu ve bütçe dostu bir öğünle bizi birleştiren bu lezzet yolculuğuna ev sahipliği yapmak sorumluluğumuz” şeklinde konuştu.


Yurt içi ve yurt dışında yeni restoranlar 

Şu anda Türkiye genelinde 20’den fazla ildeki 92 restoranla misafirlerini ağırladıklarını söyleyen Özhan, “2023’te 11 yeni restoran açarak 92 noktada hizmet vermeye başladık. Bu yıl, Türkiye’de toplam 13 yeni restoran açmayı planlıyoruz. Lezzetimizin yanı sıra hizmet ve servis kalitemizle daha fazla kişiye HD İskender deneyimi yaşatmak istiyoruz. HD İskender olarak yaklaşık 30 yıldır geleneksel lezzet ve erişilebilir fiyat dendiğinde akla gelen markalardan biriyiz. Bizi birleştiren lezzet yolculuğu hikayesinin çıkış noktası olan değerlerimizden yola çıkarak pazarlama yatırımlarına devam edeceğiz. 2024 itibarıyla misafirlerimizle daha çok temas kuracak, memnuniyet odaklı pazarlama stratejimiz odağında çalışacağız” dedi.

Reklam filmimiz dünyamızı yansıtıyor

Ramazan ayına özel yayınladıkları reklam filminde bizi biz yapan duygulara yer vermek istediklerini söyleyen Özhan, “Aslında HD İskender’de Ramazan ayı olsun ya da olmasın birlik, beraberlik, paylaşma duygularıyla harmanlanmış mutlu sofralar her zaman önceliğimiz. Ramazan ayıyla birlikte hepimizin çok daha yoğun yaşadığı bu duyguları reklam filmimizle duyurmak, Ramazan sofraları için halis muhlis iskender lezzeti için restoranlarımızın doğru bir adres olduğunu göstermek istedik” ifadelerini kullandı.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER