Hummel’ın Marka Yüzü Sıla Türkoğlu Oldu

Sıla Türkoğlu, Hummel'ın yeni marka yüzü olarak

Sıla Türkoğlu, Hummel'ın yeni marka yüzü olarak "İstediğimGibi" mottosuyla kamera karşısına geçti.

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile buluşturan hummel’ın; farklı silüetlerin yeniden yorumlandığı Lifestyle koleksiyonunu ve spordan dansa, yogadan koşuya türlü aktiviteler ile zihni ve bedeni doğayla beslemeyi sevenlere yönelik Mindful Training koleksiyonunu yeni sezonda Sıla Türkoğlu tanıtacak. 

Sıla Türkoğlu; “100 yıllık geçmişiyle spor giyim alanının öncüsü olan hummel ile bir araya geldiğim için çok mutluyum. Birçok farklı ruh halimde bile kendimi bulduğum Lifestyle koleksiyonuyla ve dünyamızın en büyük sorunlarından biri olan sürdürülebilirlik problemini göz ardı etmeden üretilen, geri dönüştürülebilir materyallerden oluşan Mindful Training koleksiyonu ile karşınızda olacağım için ayrıca heyecanlıyım” ifadelerine yer verdi.

hummel, "İstediğimGibi" mottosuyla tanıttığı yeni koleksiyonları ile kendi benzersiz tasarımlarını özgür düşüncelerle birleştirdi. "Lifestyle" ve "Mindful Training" koleksiyonları, kendi tarzlarını istediği gibi yaratmak isteyenlerin ve müziğin ritmiyle özgürce koşanların duygusal ifadelerini yansıtmayı amaçlıyor. hummel, cesurca ileri adım atanların ve "Kim ne derse desin, tüm kararlarımda özgürüm!" diyenlerin yanında olduğunu açıkça belirtiyor. İşte tam da bu özgürlüğe vurgu yapan hummel, farklı ve estetik kombin seçenekleri, bu özgürlüğü kutlamak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

“Her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz” 

Güzel bir iş birliğine imza atıldığını belirten hummel Türkiye Ülke Direktörü Eddy Massier, “Genç ve başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu ile keyifli ve heyecan verici bir anlaşmaya imza attık. 100. yılımızı kutlarken, markamızı tanımlayan öncü başarıların, ikonik spor anlarının ve ilham verici insan becerilerinin yüzyılını da kutluyor; her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.



KÜNYE:

Reklamveren: hummel
Reklamveren Yetkilisi: Eddy Massier, Ilgın Köse Güdersoy, A. Emre Çolak
Yönetmen: Elif Demiralp
Fotoğraf: Özgür Güdersoy
Görüntü Yönetmeni: Cengizhan Demir
Kreatif Ajans: Save As Dijital
Müşteri İlişkileri: Burçe İleri
İletişim Ajansı: İz iletişim
Dijital Ajans: Minds2Lead
Prodüksiyon Grup Direktörü: Betül Kılıçkaya
Prodüksiyon / Prodüktör: Vor Studio / Talip Demir

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER