İpragaz salgınla mücadelenin tüm kahramanlarını alkışlıyor

 İpragaz, pandemi mücadelesi boyunca evde kalanlara ve hizmet vermeye devam eden tüm çalışanlara ‘alkışlı’ video ile teşekkür etti.

İpragaz, pandemi mücadelesi boyunca evde kalanlara ve hizmet vermeye devam eden tüm çalışanlara ‘alkışlı’ video ile teşekkür etti.


Salgınla mücadelenin en ön saflarında büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanları başta olmak üzere güvenlik, enerji, gıda ve lojistik sektörlerin çalışanları Türkiye’nin kahramanları oldu. Salgın yayılımının önlenmesi ve kontrol altına alınması için toplum da kural ve tedbirlere uyarak destek verince Türkiye, pandemi sürecini başarı ile yürüten ülkelerden biri oldu. Kaydedilen gelişmelerin ardından da normalleşme dönemi kademeli olarak başlatıldı. Bu zorlu dönemde 7/24 hizmet vererek bu sürece katkı sağlayan İpragaz da çalışanları ile birlikte, bu olağanüstü mücadelenin tüm kahramanları için anlamlı bir sosyal medya çalışması yaptı.


COVID-19 sürecinin ilk gününden itibaren insanımızı ve ülkemizi enerjisiz bırakmamak için bu mücadelenin içinde yer alan İpragaz çalışanları, salgın sürecine sağduyu ile katkı sunan 83 milyona alkışlarla teşekkür etti. Hazırlanan teşekkür videosunda İpragaz’ın merkez ofisinden dolum tesislerine, bayilerinden saha çalışanlarına kadar tüm çalışanları, alkışları ile yer aldı. “Bu alkışlar tüm Türkiye'ye” başlıklı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.



 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER