Koçtaş'ın küçüğü "Koçtaş Fix" artık mahallelerde

Koçtaş’ın küçük format mağazası olan ‘Koçtaş Fix’ lansmanı için hazırlanan reklam filmi yayınlandı. Koçtaş Fix’in reklam filminde mahalleye yeni gelen komşunun yarattığı heyecan duygusundan yola çıkarak “Koçtaş size artık çok yakın” mesajı veriliyor.

Koçtaş’ın küçük format mağazası olan ‘Koçtaş Fix’ lansmanı için hazırlanan reklam filmi yayınlandı. Koçtaş Fix’in reklam filminde mahalleye yeni gelen komşunun yarattığı heyecan duygusundan yola çıkarak “Koçtaş size artık çok yakın” mesajı veriliyor.


Koçtaş Fix’in mahallenin yeni sakini olarak konumlandırıldığı reklam filminde, 7’den 70’e herkesin acil ve temel ihtiyacına uygun ürün ve çözüm önerileri yer alıyor. Bunun yanında, ustaların tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünler ve avantajlı taksit fırsatlarının mahallelerdeki Koçtaş Fix’te olduğu vurgulanıyor.


Koçtaş Fix lansmanı için hazırlanan reklam filminde mahallenin kedisinden emeklisine, ustasından çiçekçisine kadar herkes, yeni gelen komşunun heyecanıyla Koçtaş Fix’in açılışında buluşuyor. Tüm mahalleli Koçtaş güvencesi ve avantajlarıyla alışverişlerini mahallelerindeki Koçtaş Fix’ten rahatlıkla yapıyor.


Koçtaş, mahallelerde hem perakende müşterilerinin hem de ustaların acil ve temel ihtiyaçlarını en çok satan 5 bin ürünüyle ve uygun fiyatlarla karşılıyor. Ayrıca müşteriler tüm mağazalarda bulunan hızlı sipariş ekranları aracılığıyla, 100 bine yakın ürünü ister evlerine, ister en yakın Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazasına ücretsiz nakliye avantajıyla sipariş edebiliyor.


Reklam filminin çekimleri, 60’ı oyuncu olmak üzere 85 kişilik büyük bir ekip tarafından, Üsküdar Kuzguncuk mahallesi ve Kozyatağı Bayar Caddesi’nde gerçekleştirildi.




Künye:
Kampanya Adı:
 Koçtaş Fix Artık Mahallelerde!
Reklamveren: Koçtaş
Reklamveren Yetkilisi: Ebru Darip, Efe Çapar, Mehmet Emre, Simin Cemiloğlu, Canan Çalkan
Reklam Ajansı: Rafineri
VP Creative: Ayşe Bali
CCO: Emre Kaplan
Kreatif Direktör: Doğu Göçük
Yaratıcı Grup Başkanı: Burçak Beşlioğlu
Yaratıcı Ekip : Anıl Tiryaki, Resul Geniş, Büşra Aksu, Rana Görügen, Özgür Kahraman, Emre Ergül, Özge Ateş, Asya Aydın, Ebru Karaman, Su Küçüktepepınar
Marka Ekibi: Erbek Onur, Sırma Er, Aylin Türkileri, Cem Gülarık, Gözde Alptekin, Ozan Aşkan
Stratejik Planlama: Mert Tuncer, Merve Tohum
Prodüksiyon Ekibi: Şafak Serter, Cansu Arcan, Kerem Dolu
Yönetmen: Melih Eryılmaz
Prodüksiyon Şirketi: Public Film
Post Prodüksiyon: ABT Post Production
Müzik: Jingle House

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER