Levi’s, Levi’s XX Chino koleksiyonunu tanıttı

Levi’s, Levi’s XX Chino koleksiyonunu tanıtmak için dünyaca ünlü süper star Khalid ile iş birliği yaptı.

Levi’s, Levi’s XX Chino koleksiyonunu tanıtmak için dünyaca ünlü süper star Khalid ile iş birliği yaptı.


Levi’s 2020 yılında Levi’s XX Chino koleksiyonunu tanıtmak için dünyaca ünlü süper star Khalid ile iş birliği yaptı. Müzisyenin gençlik enerjisiyle dolu müziği ve stilinin yanı sıra kendinden ödün vermeyen yaklaşımını yansıtan bir kampanya hazırlandı. Khalid’in yakın arkadaşı olan Los Angeles merkezli fotoğrafçı Ro.Lexx tarafından çekilen kampanya, 21 yaşındaki genç müzisyenin kişiliğini ve tutumunu yakalarken yeni ve canlı renkleri rahat bir objektiften aktarıyor. Khalid ve Disclosure imzalı yepyeni “Know Your Worth” parçası da 4 Şubat günü Levi’s XX Chino kampanya videosunda ilk kez yayımlayacak.

Levi Strauss & Co. Global Markalar Üst Pazarlama Yöneticisi Jennifer Sey kampanya için: “Levi’s XX Chino koleksiyonumuzu Khalid ile işbirliği içinde lanse etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Khalid, özgünlüğü, kişisel tarzı ve iyimserliği, sesini müziğinin ötesinde iyilik için kullanma şekli ve değerleriyle hep yol göstermesi açısından Levi’s® ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Bu kampanyayı böylesine istekli bir ortakla hayata geçirmek bir onurdu ve bize çok keyif verdi. Hayranlarımızın da bizim kadar beğeneceklerini umuyoruz.” sözlerini dile getirdi.

Khalid de işbirliği hakkında şunları söyledi: “Kendimi kıyafetler aracılığıyla ifade etmeyi seviyorum. Harika görünen ve rahat hissettiren pek çok Levi’s stili ve seçeneği olması da beni çok memnun ediyor.”

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER