Mercedes-Benz Kamyon Finansman'ın Yeni CEO'su Gökmen Onbulak Oldu

Uzun yıllardır finans sektöründe çalışmalar yürüten Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Kamyon Finansman'ın yeni CEO'su olarak atandı.

Uzun yıllardır finans sektöründe çalışmalar yürüten Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Kamyon Finansman'ın yeni CEO'su olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans bölümünde yüksek lisans programını tamamlayan Onbulak, hâlâ Kadir Has Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

Kariyer yolculuğuna Arthur Andersen'da denetim alanında başlayan Gökmen Onbulak, uluslararası finans kuruluşlarında aldığı farklı görevlerin ardından 2019 yılından bu yana Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'de CFO pozisyonunda çalışmaktaydı. Bugüne kadar denetim, finansal raporlama, vergi, hazine ve satış alanlarında çeşitli üst düzey görevler üstlendi.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman'ın kuruluş aşamasına birebir liderlik eden Onbulak, yaptığı atama değerlendirmesinde; müşterilerine sundukları finansal ürünlerin, kredi ve ödeme süreçlerinin tamamının dijital ortama aktarılması ile müşteri deneyimini yeniden şekillendirdiklerine değindi.

Dürüst, şeffaf, adil ve saygılı etkileşimin hâkim olduğu bir iş yeri kültürünün yaşandığı çalışma ortamında değerli iş birliklerine de değinen Gökmen Onbulak, "Ekip olarak bu ilkeler doğrultusunda müşterilerimize, bayilerimize ve içinde yaşadığımız topluma katma değer sağlamak için çalışıyoruz" dedi. 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER