Mesut Özil, Glamira İçin Kamera Karşısına Geçti

Türk mücevher markası Glamira ile iş birliğine imza atan yıldız futbolcu Mesut Özil’in kendi adını taşıyan koleksiyonu, reklam filmiyle tanıtıldı.

Türk mücevher markası Glamira ile iş birliğine imza atan yıldız futbolcu Mesut Özil’in kendi adını taşıyan koleksiyonu, reklam filmiyle tanıtıldı.

Başarılı futbol hayatı ve sportmenliği ile Mesut Özil’in ilham kaynağı olduğu Mesut Özil Glamira Koleksiyonu, reklam filmiyle tanıtıldı. Özil’in rol aldığı filmde, koleksiyonun Mesut Özil’in futbol hayatı ve aile sevgisinden izler taşıdığına dikkat çekiliyor.

Mesut Özil Glamira Koleksiyonu klasik erkek tarzının dışına çıkıyor.  Özil’i tanımlayan karakteristik özelliklerden yola çıkarak, çok değerli taşlar ve pırlantalarla tasarlanan 50 mücevher; kişileştirilebilir yüzük, kolye ve bilekliklerden oluşuyor. Mesut Özil’in kimliği yansıtan takılar içinde, özellikle hayranlarını çok sevindirecek kendi imzasının yer aldığı yüzükler yer alıyor. 


KÜNYE:

Reklamveren: Glamira

Reklamveren Temsilcisi: Yasemin Topaloğlu

Director: Burak Kolcu

Creative Producer: Kaan Ertuz

Producer: Melisa Akbaba

Director of Photography: Andaç Şahan

Assistant Director: Alican Yavuz - Oktay Erbil - İpek Aksoy

Post Production: Roots

 

Glamira Hakkında:

2011 yılında Almanya Heilbronn'da kurulduğundan beri, hızla Avrupa mücevher endüstrisindeki en önemli temas noktalarından biri haline gelen Glamira’nın Almanya, İsviçre, İngiltere, Norveç, Bulgaristan, Türkiye, Avustralya ve ABD olmak üzere 8 ülkede ofisleri bulunmaktadır. Dünya çapında 65'ten fazla ülkeye satış yapan öncü bir mücevher markasıdır.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER