Nestlé Pure Life’tan ‘Askıda Su’ uygulaması

Nestlé Pure Life, su siparişi veren ihtiyaç sahiplerine, “Askıda Su” uygulaması ile ücretsiz su temin edecek.

Nestlé Pure Life, su siparişi veren ihtiyaç sahiplerine, “Askıda Su” uygulaması ile ücretsiz su temin edecek.


Nestlé Pure Life, bir arada olamasak da paylaşma ruhunu yaşatabileceğimizi, ihtiyacı olanlara yardım elimizi uzatabileceğimizi gösteren bir çalışmaya imza atarak “çorbada bizim de suyumuz olsun” dedi ve “Askıda Su” uygulamasını başlattı.

İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte Nestlé Pure Life, 11-18 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Konya ve Bursa’da telefon veya mail aracılığıyla su siparişi veren ihtiyaç sahiplerine, “Askıda Su” uygulaması ile ücretsiz su temin ediyor.

Nestlé Pure Life Marka Müdürü Melike Karagöz Askıda Su uygulamasıyla ilgili, “Askıda Su uygulamamızla 11-18 Mayıs tarihleri arasında 2 x 5L’den oluşan 5.000 adet suyumuzu ihtiyaç sahipleriyle paylaşacağız. Toplamda 50 ton ücretsiz, sağlıklı ve güvenli suyumuzu bize ulaşanların kapılarına kadar ulaştırmış olacağız.” dedi.

“Askıda Su” uygulamasına katılmak isteyenlerin, 444 08 44 numaralı telefondan veya musteri.hizmetleri@nestle-purelife.com.tr mail adresinden Nestlé Pure Life Tüketici Hizmetleri ile irtibata geçmeleri ve askıda su siparişi vermeleri yeterli.


 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER