Paşabahçe'den Virüse Karşı Etkili Çay Bardağı

Şişecam, Paşabahçe ürünlerinde hayat bulan, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili %100 yerli V-Block Teknolojisi için keyifli bir reklam filmi hazırladı.

Şişecam, Paşabahçe ürünlerinde hayat bulan, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili %100 yerli V-Block Teknolojisi için keyifli bir reklam filmi hazırladı.

Şişecam yeni reklam filminde maksimum hijyen ve koruma sağlayan V-Block Teknolojisi’ne sahip Paşabahçe cam ev eşyası ürünleri konu ediliyor. Yönetmenliğini Özer Selik’in üstlendiği filmde, V-Block’un özel formül ve uygulama tekniği sayesinde koronavirüs dâhil birçok farklı virüs ve bakteriye karşı ultra hijyen sağladığı anlatılıyor.

Şişecam’ın televizyon, radyo ve dijital kanallar için hazırladığı V- Block entegre iletişiminin parçası olan reklam filminde, bir çay ocağı sahibinin ağzından virüse karşı geliştirilen V- Block Teknolojisi’nin, pandemi döneminde sosyal hayatı nasıl iyileştireceği anlatılıyor. 

Camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam’ın geliştirdiği, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili %100 yerli V-Block Teknolojisi, Şişecam’ın cam ev eşyası alanındaki lider markası Paşabahçe ürünleriyle hayat buluyor. Paşabahçe’nin V-Block Teknolojisi’ne sahip ultra hijyen sağlayan ürünleri, dünyanın ilk antimikrobiyal kaplamalı cam ev eşyası olma özelliğine sahip. Üretim esnasında uygulanan özel formül, ürünlerin kullanım ömürleri boyunca sürekli aktif kalarak ev kullanımının yanı sıra oteller, restoranlar, kafeler, hastaneler, yemekhaneler gibi bulaş riski fazla olan ortamlar için de 7/24 hijyen çözümü sunuyor. 

Antimikrobiyal V-Block Teknolojisi ile kaplanmış Paşabahçe ürünlerinin yüzeyleri, test edilen virüs ve bakteriler üzerinde yüzde 90- 99,5 arasında, Covid-19 (SARS-COV2) virüsü üzerinde ise yüzde 94,1 oranında koruyor. Akredite laboratuvarlar tarafından test edilen ve etkinliği T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan V- Block Teknolojisi ile üretilen Paşabahçe ürünleri gıda temas testlerinden de başarıyla geçti.
 

 
Künye:

Reklamveren: Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.

Reklamveren Temsilcileri: Arzu Özcan, Güneş Bilge, Yasemin Uyanık, Damla Gürkan, İpek Duman

Reklam Ajansı: Geometry İstanbul

Yapım Şirketi: Hogarth İstanbul

Stratejik Planlama: Bengü Çimendağ, Başak Runa

Yaratıcı Ekip: Emre Süvari, Selin Eror, Ömer Harmankaya, Yağız Hıllazlı

Müşteri İlişkileri: Celil Kaya, Damla Akçay

Ajans Prodüktörü: Meltem Köse, Sertaç Bilgi, Duygu Elelçi

Prodüksiyon Şirketi: Rio Film

Yönetmen: Özer Selik

Yapımcı: Volkan Üstünel

Orijinal Müzik: Ömer Ahunbay

Post Prodüksiyon: Bando

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER