PRİDA Ödülleri Sahiplerini Buldu

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) düzenlediği PRİDA İletişim Ödülleri ve İDA Akademi Ödülleri’nin kazananları açıklandı.

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) düzenlediği PRİDA İletişim Ödülleri ve İDA Akademi Ödülleri’nin kazananları açıklandı.

İletişim danışmanlığı sektöründeki şirketleri temsil eden İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) bu yıl altıncısını düzenlediği PRİDA İletişim Ödülleri ile üçüncüsünü düzenlediği İDA Akademi Ödülleri’nin sonuçları 9 Ocak 2024 Salı akşamı, Divan Otel Taksim’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Törende 4 büyük ödül, 1 Altın PRİDA ile toplam 49 ödül verildi. Ayrıca 3 uzun soluklu kurumsal işbirliği ve 3 iletişim profesyoneli de ödüllendirildi. 

Törenin açılışını İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Yönetim Kurulu Başkanı Özge Uzun yaptı. Uzun, konuşmasında şöyle söyledi: “2023’te, ülkece birçok duyguyu bir arada yaşadık. Ülkemiz tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri olan deprem felaketi, toplumsal hafızamızda derin izler bırakırken, Cumhuriyetimizin 100. yılı gururlandığımız bir yıl olarak kayıtlara geçti. Soluksuz kaldığımızda birbirimize nefes olmayı, coşkumuzla kenetlenmeyi, 365 günün her anı, iletişim kavramının ne denli önemli olduğunu defalarca kez daha ortaya koydu. Uluslararası standartlarda ince elenmiş sık dokunmuş kriterlerle gerçekten zorlu bir sınavın sonucu ve etkileşimi olan PRİDA aslında özeleştiri yetimizi beslediğimiz ve işimizi büyütme hedefimizdeki en önemli yön göstericimiz…” 

2024 yılı İDA’nın 20. kuruluş yıldönümünü olması nedeniyle kazanan ajanslara ödüllerini, geçmiş dönem başkanları takdim etti.

En Yüksek Puanı Alan Projelere Büyük Ödüller 

Başvurdukları bölümde en yüksek puanı alan 4 proje Büyük Ödül’e layık görüldü. En Başarılı Stratejik İletişim Uygulaması Ödülü “Yapı Kredi Sürdürülebilir Tercih Programı - Step” çalışmasıyla Artı İletişim Yönetimi ve Yapı Kredi’ye; En Başarılı Pazarlama İletişimi Uygulaması Ödülü "Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış Konferansı” projesiyle Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı ve Türkiye İş Bankası’na; En Başarılı Medya İletişimi Uygulaması Ödülü ise “Help Steps x Boyner - Türkiye’nin İlk Yürüyen Basın Toplantısı” projesiyle Artı İletişim Yönetimi ve Boyner Büyük Mağazacılık’a verildi.  

Tüm kategorilerde en yüksek puanı alan İDA üyesinin çalışmasına verilen “Altın PRİDA”nın sahibi ise “Yapı Kredi Sürdürülebilir Tercih Programı - Step” projesi ile Artı İletişim Yönetimi ve Yapı Kredi oldu.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi Özel Ödülleri 

Artı İletişim Yönetimi ve Yapı Kredi’nin “Yapı Kredi Sürdürülebilir Tercih Programı – Step” projesine Sürdürülebilirlik Akademisi Sürdürülebilirlik Fikirleri özel ödülü; Medyaevi ve FLO’nun “FLO X Blindlook ‘Erişilebilir Bir Dünya” projesine ise BAU İletişimde Yenilikçi Teknoloji Kullanımı özel ödülü takdim edildi.

Sektörün İstikrarlıları İçin Gurur Günü

PRİDA 2023’te 10 yıldan uzun süren GTC İletişim ve Kaleseramik kurumsal işbirliği, Zarakol İletişim Hizmetleri ve Mey Diego kurumsal işbirliği ile desiBel Ajans, SANOFI ve KAGİDER’in 10 yılı aşan Geleceğin Kadın Liderleri proje işbirliği ödüllendirildi. 10 yıldan uzun süredir sektörde görev yapan Begüm Savaş, Güliz Şengüler ve Seda Aka Yalçın “İstikrar Örneği İletişim Emektarı” olarak ödüllendirildi.

İDA Akademi Ödülleri’nde Üç Başarılı Projeye Ödül

Sektörün geleceği için donanımlı profesyoneller yetişmesine destek olmak, iletişim fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin gelişimini teşvik etmek amacıyla düzenlenen İDA Akademi Ödülleri’nin bu yılki kazananları da törende açıklandı. Donuk gıda ürünlerinin algı sorunu konusunda projelerini hazırlayan öğrenciler arasında ilk 3 dereceye girenler ödüllerini aldılar. 

“Donuk Gıda: Doğanın Durdurma Tuşu projesiyle İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri Dilan Yalçın ve Şilan Koç birincilik ödülünü; “Buzluktan Tencereye Hızlı Bir Yolculuk” projesiyle Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri Alara Kuruoğlu ve Yaren Karadeniz ikincilik ödülünü; “Harras Yeniden Konumlandırma Stratejisi” projesiyle İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri Elif Baldan, Nazlıcan Gündoğdu ve Rojda Onat  üçüncülük ödülünü aldı.


 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER