Puga Ajans'tan Sektöre Merhaba

Markalara dijital pazarlama hizmetleri sunmak için yola çıkan Puga Ajans; moda, kozmetik, gaming ve hizmet sektöründen markalarıyla sahnedeki yerini aldı.

Markalara dijital pazarlama hizmetleri sunmak için yola çıkan Puga Ajans; moda, kozmetik, gaming ve hizmet sektöründen markalarıyla sahnedeki yerini aldı.

Markalara dijital PR hizmetleri sunan Puga Ajans’ın başlıca faaliyet alanları arasında dijital reklam ve tasarım hizmetleri, sosyal medya yönetimi ve pazarlaması, web yönetimi, arama motoru pazarlaması, SEO ve içerik pazarlaması yer alıyor.

Ajans Kurucu Ortağı Ekin Servi, kendilerini dijital dünyanın sunduğu fırsatları, markaları için maksimum fayda sağlayacak şekilde projelendirerek uygulayan, 360 derece dijital pazarlama ajansı olarak konumlandırdıklarını söylüyor.

“Kolektif bir mutluluğun peşindeyiz”

Daha önce Türk Telekom, Huawei, Riot Games, Intercity İstanbul Park, AnadoluJet, Beşiktaş JK gibi pek çok yerli ve ulusal markaya hizmet veren Ekin Servi, yeni ajanslarıyla ilgili “Puga olarak iyi bir fikrin başaracağına inanıyor; bu fikirlerin çıkması için de tüm ekip olarak zihin setlerimizi olabildiğince diri tutmaya gayret ediyoruz. “İnsan kendini yalnızca insanda tanır” sözünü unutmadan, teknolojinin nimetlerinden en çok da pazarlama iletişimi alanında yararlanılması gerektiğine inanıyoruz. İş ortaklarımıza ve bulunduğumuz ekosisteme değer katarak sektör standartlarını ileriye taşımanın, başarıyla birlikte gelen kolektif bir mutluluğun peşindeyiz” açıklamasında bulundu.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER