Titrifikir'e Yeni Ajans Başkan Yardımcısı

Titrifikir’de stratejik planlama direktörü olarak görev alan Kerem Sabuncu, stratejiden sorumlu ajans başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Titrifikir’de stratejik planlama direktörü olarak görev alan Kerem Sabuncu, stratejiden sorumlu ajans başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Titrifikir’in kurucu kadrosunda yer alan Kerem Sabuncu, mevcut süreci ve hedeflerini şu cümlelerle anlattı: “Titrifikir’in kurulduğu günden beri kendi iş tanımımın yanında, Titrifikir’in kurucu ortakları Kerem Kanık ve Cem Akar’a ajansı sağlıklı bir şekilde büyütme ve Titrifikir kültürünü oluşturma konularında elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. 10. yaşında Titrifikir’de önemli yenilikler ve değişimler oluyor. Türkiye’nin en büyük lokal ajanslarından biri olarak, bu dönüşüm sayesinde Türkiye’nin en önemli markalarına verdiğimiz hizmetleri daha da ileri götürmeyi ve bu mesleğe bizim gibi tutkuyla bakan genç reklamcıların ilk günkü hevesleri ile çalışmak isteyeceği bir ajans olmayı hedefliyoruz.” 

Kerem Sabuncu, üniversite eğitimini iletişim ve reklamcılık üstüne The American University of Paris’te tamamladıktan sonra, 2004 yılında Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi’de reklamcılığa adım attı. O dönem Türkiye’nin en büyük ve profesyonel strateji ekibi olan Spark’ta geçen 6 yıldan sonra Leo Burnett ve Grey gibi ajanslarda strateji departmanlarının yöneticiliğini yaptı. 18 yıllık kariyeri boyunca Türkiye’nin en büyük reklamverenlerinin de içinde olduğu onlarca lokal ve global markanın konumlanlandırması ve iletişim stratejilerinin oluşturulması için çalıştı, etkin iletişim alanında ulusal ve uluslararası ödüller kazanan projelerde yer aldı.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER