Yılın En Dinamik Festivaline Geri Sayım Başladı

Boyner, 23-24 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği, içinde dinamizm, eğlence, ilham veren söyleşiler ve bol hareket olan Boyner Dynamic Fest’te binlerce ziyaretçi ağırlayacak.

Boyner, 23-24 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği, içinde dinamizm, eğlence, ilham veren söyleşiler ve bol hareket olan Boyner Dynamic Fest’te binlerce ziyaretçi ağırlayacak.

Boyner, 23-24 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği, içinde dinamizm, eğlence, ilham veren söyleşiler ve bol hareket olan Boyner Dynamic Fest’te binlerce ziyaretçi ağırlayacak. Doğanın kalbinde, Kemerburgaz Kent Ormanı YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda, gerçekleşecek festivalde sporseverler ve aktif yaşama adım atmak isteyen herkes için farklı program ve aktiviteler bulunuyor. Herkesin hayatına enerji ve dinamizm katmak hedefiyle hayata geçirilen Boyner Dynamic Fest, Dinamik Sahne, Değişim Sahnesi, Dönüşüm Sahnesi, Enerji Zone, Sinerji Zone ve çocuklara özel alanları ile iki gün boyunca bol hareket, dinamizm ve eğlence vadediyor.

Katılımın ücretsiz olduğu festivalin programında yer alan spordan dansa, sağlıklı beslenmeden nefese, mindfulness’tan yogaya birçok alanda ilham veren konuşmacılar, ruha iyi gelen deneyimler, bolca hareket, eğlence, müzik, dans ve keyifli atölyeler dikkat çekiyor.

Gün boyu devam edecek streetball turnuvası, kaykay akrobasi şovları, zorbing futbol, dev eller basketbol, yüz boyama ve vücut boyama gibi etkinlikler de Dynamic Fest’e ayrı bir enerji ve eğlence katacak.

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan “Deneyim tutkumuz bizi mağaza dışına taşırdı.”

Dinamik bir marka olarak uzun yıllardır spor severlerin uğrak noktalarından biri olduklarının altını çizen Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan: “Boyner Dynamic Fest’in ilham kaynağı hayatın dinamik halinden beslenen deneyim tutkumuz. Uzun bir süredir deneyim mağazacılığı adına oldukça hareketli bir dönüşüm içerisindeyiz. Müşterilerimize sunduğumuz deneyimi günden güne geliştirmeye devam ediyoruz. Onlara temas ettiğimiz tüm kanallarımızı sadece alışveriş değil yaşam tarzı sunan destinasyonlar haline dönüştürüyoruz.

Boyner Cadde ile başladığımız deneyim mağazacılığının bir uzantısı olarak Boyner Dynamic mağazalarımızı hayata geçirdik. Aktif spor ve deneyim odaklı bu mağaza konseptimiz koşu takımımız Boyner Dynamic Team’e de ismini verdi.  Ne mutlu ki, Boyner Dynamic Team şu anda 100’ü aşkın koşucusuyla düzenli olarak koşu programları düzenleyen, maratonlarda yer alan bir takım haline geldi. Boyner Dynamic Fest ise hem Boyner mağazalarında bulunan spor ve outdoor kategorisindeki güçlü konumumuzun hem de hayatın dinamik halinden beslenen deneyim tutkumuzun bir dışa vurumu oldu. Aktif yaşam ve dinamizmi bu kadar odağımıza almışken herkesi harekete, iyi ve aktif yaşama davet edelim istedik ve mağazalarımızın da dışına taşan bir motivasyonla “Yılın En Dinamik Festivali”ni, Boyner Dynamic Fest’i planladık. Yüzlerce markayı tek bir çatı altında buluşturan birleştirici gücümüzle festival programında da bir araya geleceğiz. Bize inanan, dinamizme destek veren iş ortaklarımıza da teşekkür etmek istiyorum.” dedi. 

Her Anı Dinamik Her Sahnesi Enerji Dolu Bir Festival

Son yıllarda iyi yaşama olan ilginin artarak devam ettiğine değinen Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu: “Bugün Türkiye’de spor alışkanlıklarına baktığımızda her dört kişiden üçünün sporla ilgilendiğini veya harekete geçmek istediğini görüyoruz. İyi yaşam gibi herkesi etkileyen konularda toplumsal fayda adına kendimizi sorumlu hissediyoruz ve her zaman deneyimle birleştirdiğimiz adımlar atıyoruz. Boyner LiveWell  geçtiğimiz üç yıldan bu yana iyi yaşamı destekleyen sürdürülebilir, organik, vegan özellikli ürünleri müşterilerimizle buluşturarak pandemi ile birlikte daha da önem kazanan iyi olma haline odaklandığımız, bu alandaki ilk çalışmalarımızdan biri oldu. Şimdi de Boyner Dynamic Fest ile etki alanımızı büyütmek ve çok daha geniş bir kitleye ulaşarak farkındalık yaratmak istiyoruz. Boyner Dynamic Fest’te iki gün boyunca bol hareket, dinamizm, müzik, eğlence ve birçok farklı etkinlik yer alacak. Hareketi, sporu ve iyi yaşamı hayatının merkezine alan ya da almak isteyen herkesi festivale bekliyoruz. Kapsayıcı bir bakış acımız var. Ücretsiz olması da bunun bir göstergesi. Bu festivale katılmak için harekete geçmeyi istemek yeterli.” dedi. Koçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Böylesi dinamik bir festivalde iyilik olmadan olmazdı. Festival boyunca atılan adımlar Boyner ve Help Steps ile iyiliğe dönüşecek. Gün sonunda dönüştürülen adımlar Boyner ile iki kat değerli olacak. Ve Help Steps uygulaması üzerinden istenilen STK’lara bağış yapılabilecek. Ana destekçimiz Hopi ile birlikte adidas, Asics, DC, Edding, EMU, Joma, Levi’s, LifeClub, MacFit, Merrell, Puma, Skechers, Tırtıl Kids ve Under Armour da içerikleriyle festivale büyük bir renk katacak. Şehrin en dinamik festivalini kaçırmayın diyor ve herkesi bekliyoruz.”

Temiz havada hareket ve enerji dolu iki gün geçirmek isteyen herkes Boyner Dynamic Fest’in programına dynamicfest.boyner.com.tr üzerinden ulaşabilecek. Uygulama mağazalarından Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirerek kayıt yaptıran herkes için festivale giriş ücretsiz olacak. Ayrıca, 23 Eylül akşamı festival sonrası enerjisini katlamak isteyenler için Can Bonomo ve Mavi Gri konser biletleri Biletix’te satışa sunuluyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER