Yusuf Yazıcı, Yemeksepeti için Kamera Karşısına Geçti

Yemeksepeti’nin yeni reklam filminde yer alan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, senaryonun detaylarını anlatan yönetmene sık sık ne zaman kuymak yiyeceğini soruyor ama “Sen yemiyorsun, atıyorsun” yanıtını alarak gollerini sıralıyor.

Yemeksepeti’nin yeni reklam filminde yer alan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, senaryonun detaylarını anlatan yönetmene sık sık ne zaman kuymak yiyeceğini soruyor ama “Sen yemiyorsun, atıyorsun” yanıtını alarak gollerini sıralıyor.

Yemeksepeti, futbol heyecanının başlamasına sayılı günler kala milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı’nın yer aldığı reklam filmiyle döneme ayrı bir lezzet katıyor. Bu yıl Fransa Ligue 1’de, tam 10 yıl sonra Lille OSC’yi şampiyon yapan futbolculardan biri olan Yazıcı, reklam filminde Yemeksepeti’nin milyonlarca kullanıcıya sunmuş olduğu dilediği lezzete hızlı ve kolayca ulaşma hizmetini esprili bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Reklam filmi, Türkiye’nin gururu Yusuf Yazıcı’nın Yemeksepeti ile reklam filmi çekimi anlaşması yapmış olmaktan dolayı memnun ve keyifli bir şekilde senaryodaki detaylar konusunda filmin yönetmeni ile konuşması ile başlıyor. Yönetmen, detayları ilettikten sonra Yusuf’un fikrini öğrenmek istiyor. Yusuf, heyecanla “Abi Yemeksepeti reklamı çok güzel. Ne yiyeceğiz, nasıl senaryo?” diye soruyor. Yönetmen Yusuf’a, rakibini nasıl çalıma dizeceğini ve gol atacağını anlatıyor, pozisyonları kafasında canlandırmasını istiyor. Ancak, Yusuf’un aklı Yemeksepeti ile gelecek olan lezzetlerde, özellikle de en çok sevdiği kuymaktadır bir kere... Mısır ekmeğini bandığı bol tereyağlı kuymağın peynirini sündürmenin hayaliyle, ağzı sulanmış olarak “Güzel. Sonra kuymak yiyorum.” diyor. Yönetmen bu kez bir sonraki maçta girmesi gereken pozisyonlardan örnekler vererek senaryoyu anlatmaya devam ediyor. Bu esnada ekrana gelen görüntülerde Yusuf, rakip futbolculardan ver-kaç yaparak sıyrılıyor, gelen topu şık bir voleyle filelerle buluşturuyor. Hala reklam filmi çekiminde kuymak yemeyi hayal eden Yusuf, “Sonra kuymak yiyorum değil mi?” diyerek üsteliyor. Yönetmen “Yemek memek yok Yusuf” deyince de milli futbolcumuz “Abi bu ne biçim Yemeksepeti reklamı, kuymağı kim yiyor?” diye soruyor. Sorunun yanıtı ise dış sesten geliyor: “Sen yemiyorsun Yusuf, atıyorsun. İzleyenler Yemeksepeti’nden dilediğini yiyor.” 

Futbolseverlerin de sofralarında diledikleri yemeğin “en iyisi”ni bulmalarını sağlayan Yemeksepeti, 20 yılı aşkın bir süredir lezzete ulaşmak konusunda hızlı ve kaliteli çözümler sunduğunu bu reklam filmiyle betimliyor.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Yemeksepeti 
Reklamveren Yetkilisi: Barış Sönmez, Okan Erol, Ergin Güngör, Ece Karadeniz Bayar
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CSO: Toygun Yılmazer
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Kreatif Direktör: Mesut Koçarslan, Serdar Güngör
Art Direktör: Ali Harun Sevinç
Ajans Prodüktörü: Volkan Alkan
Stratejik Planlama: Özgün Özkalay, Suphi Sarıgöllü, Buket Köse
Genel Müdür Yardımcısı: Tuğyan Çelik
Marka Ekibi: Ender Orfanlı, Ceren Çalıkuşu, Sıla Danacı
Yapım Şirketi: Public Film
Yönetmen: Tolga Karaçelik
Cast: Yusuf Yazıcı, Sinan Kara
Müzik: Jingle House
Dış Ses: Nüvit Candaner
Medya Planlama: OMD

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER