Kent’ten umutlu bayramlar

Kent, bu bayramda bir araya gelemesek bile bayramın ruhunu ve sıcaklığını yaşatabileceğimizi vurgulayan yeni reklam filmini yayınladı.

Kent, bu bayramda bir araya gelemesek bile bayramın ruhunu ve sıcaklığını yaşatabileceğimizi vurgulayan yeni reklam filmini yayınladı.


Kent, bu bayramda bir araya gelemesek bile bayramın ruhunu ve sıcaklığını yaşatabileceğimizi vurgulayan yeni reklam filmi ile tüketicilerini gülümsetiyor.

Kent’in reklam filmi evinde tek başına oturan yaşlı bir teyzenin camdan sarkan şeker sepetini görüp mutlu olması ile başlıyor. Fotoğraf albümlerine bakarak bir arada olmanın özlemini çekenlerle devam eden filmde, görüntülü konuşma yaparak hasret gidermeye çalışan aileler görünüyor. “Evin Senin Bu Bayram, Sevin Senin Bu Bayram” diyen reklam filmi küçük bir kız çocuğunun Kent’in bu bayrama özel olarak ürettiği kapı kolu askılığına bayram şekerlerini koyup yaşlı komşusunun kapısına asması ve mutluluk içinde bayramlaşmaları ile sona eriyor.

Her zamankinden daha farklı bir bayram yaşayacak olsak da bunun bayramı kutlamaya engel olamayacağı mesajını veren Kent, reklam filmiyle tüm Türkiye’ye #UmutluBayramlar diliyor.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Mondelez
Reklamveren Yetkilisi: Bahadır Demir, Zümrüt Bakkal, Kübra Uslu, Cansu Aydoğmuş
Ajans: Ogilvy İstanbul
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Selim Ünlüsoy
Head of Advertising: Murat Derman
Yaratıcı Yönetmen: Önder Bayraktar
Sanat Yönetmeni: Gökçe Akın
Metin Yazarı: Özgür Güven
Müşteri İlişkileri: Emine Sarpyener Tonguç, Simge Özgülenç, İrem Erkul
Head of Production: Fulya Akay
Stratejik Planlama: Pelin Aydın, Eren Alphan
Yapım Şirketi: Depo Film / Gönenç Uyanık
Medya Ajansı: Wavemaker / Sercan Doğan, Pınar Mecit, Ceren Ulus

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER