Beyazıt Öztürk, Vestel İçin Kamera Karşısına Geçti

Beyazıt Öztürk, Vestel ile online alışverişin farkını, kampanyanın ikinci filmi için kamera karşısına geçerek anlatıyor.

Beyazıt Öztürk, Vestel ile online alışverişin farkını, kampanyanın ikinci filmi için kamera karşısına geçerek anlatıyor.

Online alışveriş hayatımızın o kadar içinde ki beyaz eşya gibi büyük ürünler bile internetten sipariş ediliyor. Vestel ise online alışverişteki farkını "Vestel’le Olur Neden Olmasın" kampanyasının ikinci filminde iletişimine taşıyor.

Kampanyanın yüzü Beyazıt Öztürk vestel.com.tr hizmetlerini anlatırken, reklamlar girdiği anda televizyonla ilişkisini kesip telefonda internete dalan televizyon izleyicilerine sesleniyor. Onları tam da internete girdikleri anda yakalayıp vestel.com.tr’ye davet ediyor, bunu da o an insanların kendisi yerine telefona bakmasının verdiği rahatlıkla yapıyor. Vestel’in online alışverişte iddialı olduğu 24 saatte teslimat, kolay iade, e-randevu gibi hizmetleri kendi ev hallerinde, kendine has eğlenceli üslubuyla anlatıyor. 

Concept imzası taşıyan reklam filminin yönetmen koltuğunda, kampanyanın açılış filminde olduğu gibi Norr Film’den Can Pehlivanlı oturuyor. 


KÜNYE
Reklamveren: Vestel
Reklamveren Yetkilisi: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Feza Turunçoğlu, Gizem Birgül, Rojen Nasır, Beste Ergen, Özgecan Akbulut, Mert Altuntaş, Beyza Demirci
Reklam Ajansı: Concept
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Kreatif Direktör: Gökhan Özdemir
Kreaif Grup Başkanı: Taygun Taşçı
Kreatif Ekip: Kübra Çakır, Demeter Dinler, Emir Anarat, Sezengül Keleş, Şeyma Şenol, Cansu Nur Ayanoğlu
Grafiker: Mehmet Ögec
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Berkalp Diner, Serap Balaban, Beril Gırbalar, Gizem Pelivan
Stratejik Planlama: Onur Aydın, Aytuğ Ateş, Su Solak
Ajans Prodüktörleri: Mert Turan, Hilal Kınalıada
Yönetmen: Can Pehlivanlı
Prodüksiyon Şirketi: NORR
Müzik: Jingle Jackson
Post Prodüksiyon: IPD
Mecra: Televizyon, Dijital

 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER