Marshall’dan 19 Mayıs’a özel film

Marshall, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı özel filminde atılacak bir adımla nelerin başarabileceğine vurgu yapıyor.

Marshall, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı özel filminde atılacak bir adımla nelerin başarabileceğine vurgu yapıyor.


Marshall, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Glamly Digital imzası taşıyan reklam filmiyle kutladı. “Her şey bir adımla başlar” başlıklı filmde Marshall, atılacak bir adımın neleri değiştirebileceğini anlatıyor. Sosyal medya platformları üzerinden yayına alınan çalışmada Marshall tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor.

“Hayatı renklendir” mottosuyla özellikle gençlerin ilgisini çektiklerini belirten Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, Atatürk’ün geleceği emanet ettiği gençlerin Marshall için de çok kıymetli olduğunu vurgulayarak “Marshall olarak geleceğimizin gençlere emanet olduğunu biliyoruz. Hayatın tüm renklerini üzerinde barındıran gençlerimiz bu enerjileri ile bizlere de ışık tutuyor, yol gösterici oluyorlar. Marshall olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize destek olmaya onlarla omuz omuza ilerlemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm ülkemizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını  kutlarız” dedi.

 

Reklam Künyesi:
Reklamveren: Marshall Türkiye
Reklam Ajansı: Glamly Digital

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER