Socrates Dergi sunar: Henri'nin hayali

Socrates, pandemi sebebiyle ertelenen Avrupa Şampiyonası heyecanını diri tutmak için şampiyonayı yaratan Henri Delaunay'ın zihin kıvrımlarını, futbolseverler için bir masa oyununa dönüştürdü.

Socrates, pandemi sebebiyle ertelenen Avrupa Şampiyonası heyecanını diri tutmak için şampiyonayı yaratan Henri Delaunay'ın zihin kıvrımlarını, futbolseverler için bir masa oyununa dönüştürdü.


Dört yılda bir düzenlenen ve futbolsuz geçen yaz aylarına keyif katan Avrupa Şampiyonası, pandemi sebebiyle 2021 yılına ertelendi. Socrates Dergi, hayal kırıklığına uğrayan sporseverlere şampiyona heyecanını yaşatmanın ve şampiyonayı hatırlatmanın eğlenceli bir yolunu buldu.

 

Şampiyonayı yaratan adam

Fransa FIFA temsilcisi Henri Delaunay, futbol tarihine unutulmaz katkılar yapan bir isim. Henri Delaunay, Avrupa Şampiyonası’nı da hayal eden isimdi.Buradan yola çıkan Socrates Dergi, Avrupa Şampiyonası’nı Henri’nin zihin kıvrımlarında ilerleyen bir masa oyununa dönüştürdü.

 

Şampiyona tarihinde rekabet dolu bir yolculuk

Oyunun kurgusunda, board’unda ve kartlarda; şampiyona tarihine damga vuran oyuncular, hocalar, goller, formalar, unutulmaz anlar yer alıyor. Henri’nin Hayali, futbol bilginizi sınarken bir yandan da size şampiyonayı tatlı biçimde anıp eğlenebileceğiniz bir deneyim sunuyor.

 


Efsaneler, goller, karamboller

Henri’nin Hayali iki oyuncu ve bir master’la oynanıyor. Her oyuncu, en başta bir efsane kart çekiyor. Şampiyona tarihinden efsane oyuncuların yer aldığı kartlar, oyunculara farklı özellikler sağlıyor.

Oyunda ilerlemek için, ortadan çekilen farklı türdeki kartlar kullanılıyor. Bu kartlar bazen pozitif, bazen negatif etki yaratıyor. Tabu, Bilgi, Forma ve Tahmin temalı dört farklı kart havuzu bulunuyor. Oyuncular, bu kartları çekerek Henri’nin zihin kıvrımlarında ilerleyip zafere ulaşmaya çalışıyor.

Oyundaki özel “Karambol” alanları ise oyunun en keyifli unsuru; bazen şampiyona tarihinden pozitif bir senaryo sunup oyuncunun ilerlemesini sağlarken bazen de tam aksi sonuçlar doğuruyor.

 

Socrates ekibi karşılaşıyor

Socrates Dergi ekibinden Caner Eler, Onur Erdem, Erman Yaşar ve Emre Özcan’ın karşılaştığı, Ozan Can Sülüm’ün ise master rolünü üstlendiği dörtlü final bugünden itibaren Socrates YouTube kanalında yayınlanacak. Üç karşılaşma sonunda mini şampiyonanın kazananı belli olacak. Karşılaşmaları 22 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Socrates YouTube kanalından takip edebilirsiniz.


Kampanya Künyesi:
Reklamveren: Socrates Dergi
Ajans: 4129Grey
CEO&CCO: Alemşah Öztürk
Kreatif Direktör: Ahmet Terzioğlu
Design Director: Koray Doyran
Yaratıcı Ekip: İpek Şurdum, İpek Şaylı, Çarman Çifter, Bilal Öztaş, Caner Eler, İnan Özdemir, Atahan Altınordu, İlhan Özgen, Buğra Balaban, Başak Can, Kaan Demirel, Arhan Ata Pilavoğlu, Uğur Ozan Sulak, Aras Yetiş, Murat Gül, Ruhat Akkuş, Bertan Kılıçcıoğlu, İbrahim Subay, Onur Erdem, Elvin Amirli, Muhammet Kutgi
Creative Operations Director: Yaşar Eser
İllüstratör: Berat Pekmezci
Baskı Prodüktörü: Yusuf Turhan

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER