Toshiba'dan "Düşünen Klima"

Toshiba, antik heykellerin kendi aralarında kurdukları esprili diyaloglara yer verdiği “Düşünen Klima” reklam filmini yayınladı.

Toshiba, antik heykellerin kendi aralarında kurdukları esprili diyaloglara yer verdiği “Düşünen Klima” reklam filmini yayınladı.


Alarko Carrier’ın yeni reklam ajansı BÜRO’nun Toshiba Klima markası için hazırladığı iletişim kampanyasının ilk filmi yayına girdi. Bundan böyle tüm iletişim çalışmalarında “Düşünen Klima” ana fikriyle karşımıza çıkacak Toshiba Klima’nın multi split klima kampanyası için hazırlanan filminde, antik heykellerin kendi aralarında kurdukları esprili diyalog dikkat çekiyor.

Toshiba Klima’nın reklam filmi, klimayla ilgili fikirleri tamamen değiştererek 2 iç üniteli multi split klimayı 1 klima fiyatına sunduğunu vurguluyor ve tüketicinin hem rahatını hem de cebini düşündüğünü gösteriyor. Filmin dış sesi olan Serkan Keskin ise markanın gelecekte de esprili, dinamik ve genç bir kimlikle karşımıza çıkacağının sinyalini veriyor. Reklam filminde heykelleri de Füsun Demirel, Metin Belgin ve Çiçek Dilligil seslendiriyor.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Alarko Carrier
Marka: Toshiba Klima
Reklam Ajansı: BÜRO
Kreatif Direktör: Esra Ayas Özalp, İlker Zaharya
Yaratıcı Ekip: Nilüfer Abaylı, Ceren Orun Erkmen
Müşteri Ekibi: Büşra Keskin, Derya Ergün
Seslendirme Sanatçıları: Füsun Demirel, Metin Belgin, Çiçek Dilligil
Dış Ses: Serkan Keskin
Medya Ajansı: Skala Medya
Mecralar: TV, internet, radyo, açık hava

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER